GasztRókaland

Megnyílt az első magyarországi IntercityHotel

2021. május 17. - RókaLand

A német Deutsche Hospitality cégcsoport első budapesti szállodája a Keleti Pályaudvar szomszédságában 312 szobával, étteremmel, BistroLounge & Barral, valamint öt, összesen 200 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel várja a vendégeit 2021. május 3-tól.

51155221813_45d7810ad2_k.jpg

Az épület belsőépítészeti terve a milánói építész, Matteo Thun keze nyomát viseli, a szálloda központi elhelyezkedése pedig a mobilitási szempontokon túl fenntarthatósági célokat is szolgál, igazodva ahhoz a globális trendhez, melynek értelmében a jövőben a hosszabb utazások során is egyre növekvő szerep jut a közösségi közlekedésnek.

Fenntartható megoldások

Az akadálymentesített épület 312 szobája mellett a szállodában egy étterem, egy BistroLounge & Bar és egy “conference area” is helyet kap. Utóbbi öt termével összesen 200 fő befogadására alkalmas, a helyszínek pedig modern audiovizuális eszközökkel támogatják a vállalati rendezvények és konferenciák megrendezését. 

A GreenMeeting koncepció részeként a hotelben tartott események során zöldmegoldások járulnak hozzá a környezettudatos üzletvitelhez, továbbá a vendégek CO2-lábnyomának csökkentéséhez.

"Budapest ideális helyszín számunkra ahhoz, hogy belépjünk a magyar szállodapiacra" - mondta Christian Kaschner. Az IntercityHotel senior vice presidentje hozzátette, a magyar főváros mind az üzleti célú utazások, mind pedig a szabadidős turizmus szempontjából közkedvelt, így partnerükkel, a B&L csoporttal sikeres együttműködésre számítanak.

51154311632_33d2c40980_c.jpg

51154319457_1dac1253a1_c.jpg

51154968856_7af350ef1f_c.jpg

Budapesti terjeszkedés

Az IntercityHotel épületének tulajdonosa, a hamburgi B&L Group hosszú évek óta az IntercityHotel GmbH partnere, a budapesti szálloda a kilencedik, egyben első magyarországi épületük. "Büszkék vagyunk arra, hogy egy új európai fővárosban folytathatjuk a Deutsche Hospitality sikeres szállodai ingatlanfejlesztéseinek sorozatát" – mondta el Thorsten Testorp, a B&L Group ügyvezetője. 

"Központi elhelyezkedésének köszönhetően a szálloda ideális kiindulópont, bármilyen célból is utazik valaki" – tette hozzá Polgár Tibor. Az IntercityHotel Budapest general managere 

szerint mind a történelmi belváros, mind pedig a kereskedelmi, sport- és rendezvényközpontok, valamint a repülőtér gyorsan elérhető. “Az autóval érkező látogatók számára a nyilvános mélygarázsban 230 parkolóhely és e-töltőállomás áll rendelkezésre, a digitális szobakulcsként is szolgáló IntercityHotel applikáció segítségével pedig a vendégek érintésmentesen tudnak be- és kijelentkezni, illetve fizetni".

51156091245_d32f844a98_c.jpg

Deutsche Hospitality

A Deutsche Hospitality IntercityHotel márkája több mint 40 felső-középkategóriás városi szállodát foglal magában, elsősorban repülőterek és vasúti főpályaudvarok közvetlen közelében. Az IntercityHotel portfóliájába tartozó szállodák megtalálhatók Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Omanban és Kínában, további 20 pedig fejlesztés alatt áll. A Deutsche Hospitality az IntercityHotel mellett további négy sikeres szállodai brandet képvisel. A Steigenberger Hotels & Resorts mintegy 60 történelmi épületben kialakított klasszikus eleganciájú hotellel, nyüzsgő városi rezidenciával, illetve az érintetlen természet mélyén található egészség és szépség oázissal rendelkezik. A MAXX by Steigenberger egy új, karizmatikus koncepció, melynek mottója: "MAXXimize your stay". A Jaz in the City szállodák a városi életmódot tükrözik a helyi zenei és kulturális életből merítve. A Zleep Hotels megfizethető áron egyesíti a kiváló szolgáltatást és a trendi dizájnt Dániában és Svédországban.

51156099230_ee1e5b47c1_c.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rokaland.blog.hu/api/trackback/id/tr5916562082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása