GasztRókaland

Lezajlott az első Folly Örökbefogadói Nap

2021. április 27. - RókaLand

Április 17-én került sor a „Fogadj örökbe egy Folly fát!” kampány első örökbefogadói napjára.

A 2020/2021-es év tavaszi örökbefogadói programja március 25-én zárult, eddig 15 örökbefogadás valósult meg, többek között egy óriástobozú fenyő, egy könnyező ciprus, a csüngő vérbükk, és két himalájai cédrus is.

folly_himalajai_cedrus.jpg

A kampánnyal az arborétum elsősorban az ember természetszeretetét és környezettudatosságát szeretné erősíteni, és nem utolsó sorban trendivé tenni a természet iránti elkötelezettséget a gyerekek és felnőttek körében egyaránt.

Az eseményen a Folly negyedik generációs tulajdonosa, Folly Réka minden örökbefogadót személyesen és külön köszöntött, valamint átadta számukra az örökbefogadói csomagot, amely az örökbefogadást tanúsító oklevelet, a növényismertetőt és a törzskártyát tartalmazta. Ezután a résztvevők az örökbefogadott fákhoz sétáltak, ahol kihelyezésre kerültek az emléktáblák. Az örökbefogadók bármikor meglátogathatják fájukat.

A kampányról itt találnak további információt: https://www.folly.hu/fogadj-orokbe-egy-folly-fat-79

dsc_5840.jpg

dsc_5843.jpg

dsc_5868.jpg

dsc_5875.jpg

dsc_5887.jpg

dsc_5941.jpg

dsc_6003.jpg

dsc_6010.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rokaland.blog.hu/api/trackback/id/tr7016515054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása