GasztRókaland

Csinálj magadnak Magnumot!

2019. május 31. - RókaLand

szereted a magnumot? akkor ennek a hírnek örülni fogsz!

ma megnyitotta kapuját a Magnum Pleasure Store, ahol a vendégek különböző öntetek és 13 féle szórat közül válogatva, megalkothatják a saját Magnum jégkrémjüket.

a Magnum Pleasure Store koncepciója amúgy Párizsban született meg 2012-ben, és az idei szezonban Közép-Európában kizárólag Budapesten érhető el.

img_8939_ma_solat.jpg

annak, aki kedvet kap hozzá, és hajlandó érte 1290 forintot fizetni, jópár döntést meg kell hoznia, míg eljut a végleges jégkrémig.

a madagaszkári vaníliás alap adott, de az, hogy milyen csokibevonatot választunk,  már rajtunk áll. fehér-, tej és étcsokoládé közül választhatunk, majd jön a 13 féle szóratból a 3 legszimpatikusabb, aztán a háromféle öntet közül is választanunk kell, és végül egy fehér- vagy egy tejcsokoládés Magnum csokoládékorongot is biggyeszthetünk a művünk tetejére.

img_8917_ma_solat.jpg

img_8918_ma_solat.jpg

img_8924_ma_solat.jpg

img_8928_ma_solat.jpg

szerencsére nem nekünk kell mártogatni, mi csak válogathatunk a pult mögül, de így is izgalmas végigkövetni a folyamatot.

jelenleg a kókusz chips, vörösáfonya, liofilizált málna, liofilizált eper, földimogyoró, almakocka, kandírozott narancshéj, karamellizált mogyoró, csokis cukordrazsé, csokoládé forgács, keksz, csokis gabonagolyó és fahéjas cukor (csak Budapesten elérhető) szóratok között válogathatunk, de az üzlet ízkínálata a nyár folyamán folyamatosan változni fog.

img_8907_ma_solat.jpg

img_8909_ma_solat.jpg

img_8914_ma_solat.jpg

a Magnum Pleasure Store Budapest május 31-től szeptember 30-ig várja vendégeit az Allee bevásárlóközpontban hétfőtől szombatig 11 és 21 óra, vasárnap 11 és 19 óra között.

img_8878_ma_solat.jpg

img_8946_ma_solat.jpg

img_8910_ma_solat.jpg

img_8933_ma_solat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rokaland.blog.hu/api/trackback/id/tr5514872418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása