GasztRókaland

Unikornisos kürtőskalács és nemsajtos sajtburger

a Vegan Gardenben jártunk

2019. május 04. - RókaLand

ha megszakadok sem értem, hogy mi bajuk a húsevőknek a vegánokkal (fordítva még talán...). mert erőszakosan nyomják a zöldségeket? egyenesen a szádba, vagy mi? mert elveszik a kedved a hústól? amihez nekem kedvem van, arról le nem beszél egy kommenthuszár...

nyilván nem lehet és nem is kell senkit kényszeríteni, hogy mit egyen vagy mit ne egyen, de a lehetőségek gyarapodásának csak örülni kell. és húsevőként ezen kell, hogy legyen a hangsúly, ha élvezni akarjuk az életet!

dsc_6402.jpg

tegyük fel, hogy van némi eszed, és érted, hogy nem tesz jót se a földnek, se neked, ha megállás nélkül húst zabálsz. tegyük fel, hogy azért néha beiktatsz egy-egy napot, amikor nem tömöd a parizert. vagy tegyük fel, hogy elsétálsz egy kert előtt, ahol helyes food truckok állnak, betérsz egy hambira, és nem játszod el, hogy a marhapogácsa nélkül már élvezni sem tudod az ízeket.

tegyük fel... tedd meg! ha másért nem, hát azért, mert izgalmas, új, más és finom. és ennyi akkor is bőven elég kell, hogy legyen, ha "tegyük fel", leszarod a bolygót.

dsc_6278.jpg

a Vegan Garden második éve üzemel a Dob utcában, a Rácskert szabadtéri placcán, és a felhozatal erre a szezonra kissé át is alakul. páran kiköszöntek, de jöttek is helyettük kellemes újoncok. 

maradt például a mexikói konyha megtestesítője, a Vexicana, és a legfinomabb rántott sajtos hamburgert gyártó Las Vegan's (pedig az a sajt nem is sajt).

dsc_6346.jpg

az újak között pedig ott van Steiner Kristóf, a magyar vegánok újkori JézusKrisztiusSzupersztárja, és az ő kicsikocsija, a Kristóf's Kitchen. (kihagyhatatlan!)

és lehet unikornisos kalácsot falni, meg mindenmentes jégkrémet enni. mindezt a Rácskert udvara teszi lehetővé, és náluk lehet alkoholhoz is jutni!

dsc_6371.jpg

Vegan Garden

Dob utca 40.

Nyitva minden nap: 11:00-23:00

dsc_6354.jpg

dsc_6358.jpg

dsc_6325.jpg

dsc_6299.jpg

dsc_6468.jpg

dsc_6365.jpg

dsc_6454.jpg

dsc_6376.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rokaland.blog.hu/api/trackback/id/tr1214804090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása