GasztRókaland

Magyarországon is kapható a Game of Thrones Whisky

2019. április 08. - RókaLand

Már csak pár nap és kezdetét veszi a világ legismertebb sorozatának befejező évada az HBO GO-n. Az április 15-i premiert megünneplendő hazánkban is elérhetővé vált az HBO és a Johnnie Walker együttműködéséből született különleges, limitált kiadású whiskyje, a White Walker.

tronokharca_whitewalkerwhisky.jpg

A jégkék szemükről ismert Mások élőholt seregei, élükön az Éjkirállyal, megérkeztek a Fagyos Északról, és magukkal hozták a tél hidegét, valamint egy limitált szériás whiskyt, amely fagyos világukat idézi meg. A whisky-specialista, George Harperés a Johnnie Walker szakértőkből álló keverőcsapata alkotta meg ezt az innovatív whiskyt, mely a legjobban akkor érvényesül, ha közvetlenül a fagyasztóból kerül felszolgálásra, felidézve a White Walker-ek fagyos jelenlétét.

A palack megjelenése a jeges, fehér és kék díszítéssel, valamint az Éjkirály seregébe illő páncélzatban megjelenő ikonikus Johnnie Walker sétáló figurával azonnal a fagyos Északra repít. Hőérzékeny tintatechnológiát alkalmazva a jéghideg palackon feltűnik a „Winter is Here” felirat, amely emlékezteti a rajongókat, hogy a Tél megérkezett.

A házasításban található Cardhuból és Clynelish-ből származó single malt whiskyknek köszönhetően a White Walker ízében karamellizált cukor és vanília jegyek fedezhetők fel friss piros bogyós és egyéb gyümölcsökkel. George Harpera Fagyos Északból indult ki a White Walker megalkotásánál. „A Clynelish-ből származó whiskyk hosszú, skót telet vészeltek át, - mely nem ismeretlen a Falon túl őrjáratozó Éjjeli Őrség számára sem - így ez volt a tökéletes kiindulópont ennek az egyedi whiskynek a megalkotásához.” – mondja a szakértő

A limitált kiadású whisky hivatalos magyarországi forgalmazója a Zwack Unicum Nyrt. A termékek már elérhetőek a nagyobb Tesco hipermarketekben, az Interspar és a Spar szupermarket üzletekben, illetve az összes Metro áruházban.

A Trónok harca befejező évada április 15-től látható az HBO GO-n és az HBO-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://rokaland.blog.hu/api/trackback/id/tr8314749137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása