Ne kerteljünk! 25.000 forint sok pénz, és ha már vacsorára költi az ember, akkor valami igazán különlegeset vár érte.
Például kaviárt, osztrigát és homárt. Nem? DE!
Mi biztos!
Sok helyen jártunk már, és sok menüsorba kóstoltunk bele, de a mediterrán konyha legluxibb oldalát ennél jobban még sehol nem prezentálták nekünk.
Lássatok csodát! Íme a teljes sor, amit felzabáltunk.
A nagy kérdés, pedig a következő: Te ennéd (ha volna rá)? Megér ennyit ez a vacsi?
Caviar & Bull Restaurant - COSMOPOLITAN DEGUSZTÁCIÓS MENÜ
FRISS OSZTRIGA
Joghurt gyöngy és ponzu
LAZAC CARPACCIO ALMAFA KÉREGGEL FÜSTÖLVE
Parmezán textúrák, édes szarvasgomba emulzió, érlelt balzsamecet gyöngy, pisztácia, nori, koktélparadicsom
FEKETE ANGUS TATÁR
Szibériai tokhalkaviár, kapribogyó, fürjtojás, gomashio, szemes mustár fagylalt, marinált shimeji gomba és carasau kenyér
MEDITERRÁN POLIPCSÁP
Burgonya hab, őrölt füstölt paprika, paprika olaj, chili
HÁZI TORTELLACCI GARNÉLÁVAL ÉS LAZACCAL TÖLTVE
Zöldfűszerek, fokhagyma és fehérboros garnéla velouté
GAUCI HOMÁR ”POPCORN”-JA
Chilis, gyömbéres chutney, fűszeres házi majonéz, fokhagymaolaj és fekete szezámmag
MOLEKULÁRIS GÖMB
200°C-ON SZOTÍROZOTT LIBAMÁJ
Brióssal, dió, feketeribizli lekvár, Tokaji Aszú és érlelt balzsamecet kaviár, ropogós almaszirmok
PIROSKA in wonderland
Eper, cékla, málna
Ár: 25 500 Ft fejenként
Kiegészítésként kaviárkóstolók választhatók a menühöz.
Szerinted mi választottunk?
Hát NYILVÁN!
a koktél se rossz
és hogy nehogy éhen maradjon az ember, van azért az előétel előtt is kis kenyeres-vajas-olivás belépő, meg egy random pillanatban konyakmeggynek álcázott máj is érkezett az asztalra.
aki ennyi kaja után is éhes, mert túl kicsik az adagok... az kenjen magának inkább egy zsírosdeszkát otthon!